Informasjon

RALLARVEGSLØPET 2019

Den 17. utgaven av Rallarvegsløpet går av stabelen 20.-21. juli.


Start dag 1 (Flåm): Kl. 13.30
Start dag 2 (Finse): Kl. 10.30 med tidligstart kl. 09:30 for de som beregner å bruke lengre tid.

Rallarvegsløpet er et ultraløp over to dager. Start første dag er ved togstasjonen i sentrum av Flåm, og målgang er på Finse. Distansen er 54 km og går fra havnivå opp til 1334 moh og så ned til mål på 1222 moh.

Dag 2 har start på Finse med målgang ved Haugastøl. Distansen andre dag er 27 km og har et netto fall på ca. 200 høydemeter.

Nytt av året er at det også vil bli innlagt et offisielt endagersløp fra Finse til Haugastøl på søndagen. De siste par årene er det flere som har ønska å løpe bare den 27 km lange andreetappen, og nå gjør vi dette til et eget løp med egen resultatliste.


OVERNATTING HOTELL FINSE 1222
Pris full pensjon per døgn - 20.-22. juli 2019:
3-4 sengsrom: 1300 kr per person
Dobbeltrom: 1500 kr per person
Enkeltrom: 1750 kr per person
Se mer under "Overnatting"
 
STARTKONTINGENT
2018-priser - det kan bli endringer:
400 kroner til og med 1. juni
600 kroner fra 2. juni og fram til løpet
Kondis-medlemmer får hele vegen 50 kroner i rabatt

MAKSIMALTID
Det er satt en maksimaltid på 9 timer for etappe 1. Det vil si 10 minutter per km.

MAT OG DRIKKE UNDERVEIS
Det blir anledning til å legge ut en depotpose på Vatnahalsen etter 19 km. Der kan en ha drikke, mat og klær for bruk videre over fjellet. Men husk at alt som legges i depotet, må enten tas med til Finse, eller kastes i en søppelsekk på Vatnahalsen.
På Fagnernut 10 km før mål vil det bli satt ut kasser med brusflasker som løperne kan forsyne seg av.
Det er rikelig med vatn i bekker langs så å si hele løypa. Dag to er det ingen mat-/drikkestasjoner underveis, men også her er det flust av bekker.
For at det skal være like forhold for alle, er det ikke lov å motta mat, drikke eller annen hjelp fra folk som ikke er med i løpet.

TOGTIDER                  
Se informasjon under "Transport"

DELTAKERTAK
Rallarvegsløpet har et tak på 100 deltakere, og dersom taket nås, er det de som har meldt seg på først (betalt startkontingent) som kommer med.
NB: Flaskehalsen vil trolig være overnattingskapasiteten på Finse, så også av den grunn er det lurt å melde seg på tidlig og samtidig bestille overnatting.

BAGASJEFRAKT
Se informasjon under "Transport"

EGET ANSVAR
Hver enkelt deltaker er ansvarlig for sin egen sikkerhet. Høyfjellet kan by på overraskelser, og man må derfor sørge for å ha nok klær, mat etc. Følg med på værmeldingen, spør erfarne Rallarvegsløpere og husk at i store deler av traseen så er det ikke telefondekning. Arrangøren vil sørge for å ha en person som sykler baktropp. Avstand i mellom løperne vil være mange i både kilometer og minutter, og hjelp trenger derfor ikke å være i umiddelbar nærhet om man skulle trenge det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar