23.7.17

Håkon Urdal og Nicoline Baartvedt vant Rallarvegsløpet sammenlagt


Det 15. Rallarvegsløpet ble vunnet av Håkon Urdal og Nicoline Baartvedt. Baartvedt vant også andreetappen mens Pål Onsrud var først i mål av gutta på de 27 kilometerne fra Finse til Haugastøl. Gloria Vinstedt som vant førsteetappen, stilte ikke til start på dag to på grunn av en skade.

Været var flott også søndagen, med en god del sol uten at det ble for varmt. Så fikk det heller våge seg at det blåste en bris imot. 23 kvinner og 33 menn fullførte andreetappen, mens 54 løpere tok seg gjennom begge etappene.

Rallarvegsløpet ble som vanlig avslutta med premieutdeling i målområdet på Haugastøl. I tillegg til premier til de tre beste totalt, til vinnerne i junior- og veteranklassene samt til de som fullførte for femte og tiende gang, ble det også trukket ut en god del premier blant de som hadde fullførte begge etapper. Hovedpremiene var to pengepremier på 5000 kr og en gave på 10 000 kroner. Den siste måtte gis videre til et veldedig formål. Astrid Grønningen som vant de 10 000 kronene, ønsket at beløpet skulle gå til Kreftforeningen, og det må sies å være en gave helt i Rallarvegsløpets ånd: I glede og takknemlighet over at vi kan løpe og nyte naturen gir vi videre for å hjelpe dem som ikke kan.


Reportasje og resultater hos kondis.no

Klassevise resultater sammenlagt

Klassevise resultater dag 2

Klassevise resultater dag 1

Mange flotte bilder som Turid Grøtli Aalholm har tatt

Pål Onsrud var førstemann i mål på andreetappen. (Foto: Bjørn Johannessen)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar